Szolgáltatások

WEB • BRANDING • ONLINE / OFFLINE MARKETING

WEB DESIGN
WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Manapság szinte nincs olyan vállalkozás, amely ne élne az internet adta lehetőségekkel. Ha keresünk egy terméket, vagy szolgáltatást, az elsők között az internethez fordulunk segítségért, információért, piackutatni stb.

Modern, céljaidnak megfelelő, célközönségednek tetsző, szép, és nem utolsósorban felhasználóbarát website megépítésében segítek.

LOGÓ- ÉS ARCULATTERVEZÉS

Vadonatúj vállalkozásoddal indulnál, de még nincs kidolgozott arculatod? Esetleg már több éve működő céged van, és annak arculata megérett egy frissítésre?

Oszd meg velem a márkáddal kapcsolatos tudnivalókat, hogy kiválasszuk számodra a megfelelő színeket, a márkádhoz leginkább megfelelő stílust, és grafikai elemeket, amelyek megkülönböztetik termékedet/szolgáltatásodat a versenytársakétól, tükrözik mondanivalódat.

ONLINE / OFFLINE
MARKETING

Online vagy offline megjelenésedhez segítek megtalálni a céljaidnak leginkább megfelelő eszközöket. Legyen szó akár szórólap tervezésről, legfrissebb könyved borítójának dizájnjáról, vagy online hirdetés tervezéséről, a céljaidnak leginkább megfelelőt kapod.

WEBOLDAL KARBANTARTÁS

Többen kérdezik aggódva, hogy mi történik azután, hogy a weboldaluk elkészül. Ne aggódj, weboldalad elkészültét követően sem engedem el a kezed. Karbantartom a weboldalad annak érdekében, hogy mindig naprakész legyen. De mit is jelent a weboldal karbantartás?

– tartalomkezelő rendszer, és bővítmények frissítését;
– biztonsági mentést;
– új tartalom (blog, referenciák) feltöltését;
– képek, szövegek cseréjét;
– tárhelyszolgáltató váltás esetén a holnap költöztetését.

Munkáim

WEB • BRANDING • KIADVÁNY

Dolgozzunk együtt!

Oszd meg velem ötleteidet, tedd fel kérdéseidet és és 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot.