Gerhes Borbála  – arculattervezés

Egy pszichológusnak sosincs könnyű dolga. Bori a párkapcsolati veszteségélmény feldolgozásában nyújt támogatást ügyfeleinek, pácienseinek.
Fő témakörei: az elengedés, veszteségélmény és szorongás. A legfontosabb mondanivalója az, hogy „mindig azt hisszük, ezek az érzések kizárólagosak, és benne fogunk ragadni. Pedig az igazság az, hogy csak egy pillanatnyi állapotot tükröznek.” Milyen igaz!
A könnyed elengedésre számos példát láthatunk a természetben, ahol semmi sem állandó, minden állandó „mozgásban”, folyamatos átalakulásban van (jelenleg nem túl bíztató irányba, de ez egy másik történet..)
Bár a megfelelő szimbólumról folytatott párbeszéd alkalmával nem érintettük, de én mégis behoztam ide a pitypangot, mert szerintem mi sem szimbolizálhatná jobban az elengedést, mint ahogyan a legkisebb fuvallatra a pitypang elengedi és szétszórja magjait, és ezzel el is találtam a fő csapásirányt! ? Ekként épült be a pitypang a természetkedvelő pszichológus márkanevébe/logójába. 
Gerhes Borbála pszichológus logója
Gerhes Borbála moodboard

További munkáim

WEB • BRANDING • KIADVÁNY

“Kedves Andrea,
köszönöm szépen a szép, új logómat 🙂 Andrea, a közös munka során, minden esetben figyelembe vette az én kérésemet és iránymutatásaival ötleteket is adott a logó kivitelezéséhez. Türelmével és segítőkészségével nagyban hozzájárult a sikeres munkához. Köszönöm szépen 🙂 ”

Fuszenecker Krisztina , Vinka Csendeskönyv

“A kreativitásodnak és rugalmasságodnak köszönhető, hogy országhatárokat és a nappalok és az éjszakák határát nem ismerve, összesen kettőnk 3 kisgyermeke mellett lett egy szuper logom és flyerem, arról nem is beszélve, hogy erre a designra lehetett építeni a weblapomat. Örök hála, hogy hozzásegítettél egy álom megvalósulásához.”

Jakab-Kiss Beáta, Let's go Mamis

„Négy szóval összefoglalva Andi munkája: kreatív, gyors, precíz, maximalista.
Igényes és figyelem felkeltő szórólapot és logót készített nekem Andi. Minden kérésemnek eleget tett. Együtt ötleteltünk addig, amíg a mindkettőnk számára tökéletes eredmény meg nem született.
Mindenkinek bátran ajánlom!”

Dobos-Petró Gabriella - pénzügyi tanácsadó, DPG - pénzügyi tanácsadó

„Távol áll tőlem Andi mestersége, de nagyon élveztem az együttműködést. Én megálmodtam, Ő életre keltette. Rendkívül lelkiismeretes, igényes, pontos és kreatív. Komolyan veszi, amit csinál, ugyanakkor láthatóan élvezi is, ettől lett kifogástalan, ami kikerült a kezéből – addig el sem engedte volna. 🙂 ”

Szörényi Marianna - TB-szakértő, a Jogviszony-stratégia c. könyv szerzője, berugyek.hu

„Azt szeretem az új arculatomban, hogy az elképzeléseim az együtt gondolkodás eredményeként, Andi kreatív ötleteivel, iránymutató segítségével és szakmai tudásával kiegészülve olyan megjelenést kaptak, amivel tökéletesen azonosulni tudok.

Nagyon kellemes és gördülékeny volt a közös munka, kiemelném Andi szenzitív, harmóniát sugárzó és kreatív személyiségét. Szuper első (majd további) logóvariációkat mutatott, kért módosításaimat, kéréseimet, szempontjaimat figyelmebe vette, bizonytalanság, elakadás esetén iránymutatást adott. Az anyagok minősége, a kommunikáció stílusa és formái, a vállalt határidők betartása pedig kifogástalan volt. Őszintén ajánlom!”

Barta Brigitta, Barta Brigitta interiors

Dolgozzunk együtt!

Induló vállalkozásod számára szeretnél arculatot? Meglévő vállalkozásod arculatát gondolnád újra? Weboldaladdal kapcsolatban vannak ötleteid, kérdéseid? Oszd meg velem és 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot.