BOOKLOG

BOOKLOG Logisztikai Kft – logó és kisarculat tervezés

A BOOKLOG egy családi cég. Rövid idő alatt nőttek hatalmasat, úgy, hogy reklámozniuk nem kellett magukat, az indulásnál, a kezdetek kezdetén nem volt saját arculatuk. Ezt a hiányt pótolván logó- és arculattervezési megbízással kerestek meg.

A vállalkozás profilja raktározás, logisztika. Logótervezéskor cél az volt, hogy egy letisztult, modern, de nem elvont stílusú logó készüljön, ami türközi a főtevékenységet, statikára és egyben dinamikára is utaljon.

Soha ne mondd, hogy soha…a munkának úgy indultunk neki, hogy nyilat lehetőleg ne használjak 🙂 Mégis használtam, gondoltam, hátha.. 🙂 és milyen jól tettem? Merthogy elsőre betaláltam vele.
Lásd a K betű szárait – kicsit másképpen, ami nyíl is, de mégsem az, de akár láthatod benne egy doboz sarkát (raktározás), vagy egy raktárhelyiség sarkát is (logisztika).

Ha csak a nyilat nézzük, visszafelé mutat. Jogos kérdés, hogy miért éppen visszafelé, annak ellenére, hogy az „előre”, az nekünk valahogy mindig a balról jobbra…hiszen pl. balról jobbra olvasunk. A visszafelé mutató nyíl azt szimbolizálja, hogy ha egyszer vmi bekerül a raktárba, az onnan ki is fog keürlni 😉

További szimbólumként szerepel néhány vonalka, ami egyfelől a munka során használatos vonalkódra utal, másfelől nekem kicsit olyan is, mint egy „lendületben lévő” L betű 🙂

Ezt a letisztultságot képviselik az arculat további elemei, a névjegykártya, e-mail aláíráskép, a munkaruházati póló, és az autómatrica is.
A végeredmény szemet gyönyörködtető, remélem méltó a viselőjéhez 🙂
BOOKLOG_névjegy

További munkáim

WEB • BRANDING • KIADVÁNY

“Kedves Andrea,
köszönöm szépen a szép, új logómat 🙂 Andrea, a közös munka során, minden esetben figyelembe vette az én kérésemet és iránymutatásaival ötleteket is adott a logó kivitelezéséhez. Türelmével és segítőkészségével nagyban hozzájárult a sikeres munkához. Köszönöm szépen 🙂 ”

Fuszenecker Krisztina , Vinka Csendeskönyv

“A kreativitásodnak és rugalmasságodnak köszönhető, hogy országhatárokat és a nappalok és az éjszakák határát nem ismerve, összesen kettőnk 3 kisgyermeke mellett lett egy szuper logom és flyerem, arról nem is beszélve, hogy erre a designra lehetett építeni a weblapomat. Örök hála, hogy hozzásegítettél egy álom megvalósulásához.”

Jakab-Kiss Beáta, Let's go Mamis

„Négy szóval összefoglalva Andi munkája: kreatív, gyors, precíz, maximalista.
Igényes és figyelem felkeltő szórólapot és logót készített nekem Andi. Minden kérésemnek eleget tett. Együtt ötleteltünk addig, amíg a mindkettőnk számára tökéletes eredmény meg nem született.
Mindenkinek bátran ajánlom!”

Dobos-Petró Gabriella - pénzügyi tanácsadó, DPG - pénzügyi tanácsadó

„Távol áll tőlem Andi mestersége, de nagyon élveztem az együttműködést. Én megálmodtam, Ő életre keltette. Rendkívül lelkiismeretes, igényes, pontos és kreatív. Komolyan veszi, amit csinál, ugyanakkor láthatóan élvezi is, ettől lett kifogástalan, ami kikerült a kezéből – addig el sem engedte volna. 🙂 ”

Szörényi Marianna - TB-szakértő, a Jogviszony-stratégia c. könyv szerzője, berugyek.hu

„Azt szeretem az új arculatomban, hogy az elképzeléseim az együtt gondolkodás eredményeként, Andi kreatív ötleteivel, iránymutató segítségével és szakmai tudásával kiegészülve olyan megjelenést kaptak, amivel tökéletesen azonosulni tudok.

Nagyon kellemes és gördülékeny volt a közös munka, kiemelném Andi szenzitív, harmóniát sugárzó és kreatív személyiségét. Szuper első (majd további) logóvariációkat mutatott, kért módosításaimat, kéréseimet, szempontjaimat figyelmebe vette, bizonytalanság, elakadás esetén iránymutatást adott. Az anyagok minősége, a kommunikáció stílusa és formái, a vállalt határidők betartása pedig kifogástalan volt. Őszintén ajánlom!”

Barta Brigitta, Barta Brigitta interiors

Dolgozzunk együtt!

Induló vállalkozásod számára szeretnél arculatot? Meglévő vállalkozásod arculatát gondolnád újra? Weboldaladdal kapcsolatban vannak ötleteid, kérdéseid? Oszd meg velem és 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot.