HIPNO design – logó és kisarculat tervezés, weboldal készítés

Az a megtiszteltetés ért, hogy egyidejűleg két enteriőr tervezőnek is készíthettem logót, és arculatot. 🙂

Hipszki Nóra enteriőrtervező logóját úgy terveztem, hogy a lakberendezésre a házikóból és annak árnyékából lehessen következtetni, valamint mindezt egy rombuszba helyezve egy H betű legyen kiolvasható.

Nóra – nem véletlen, hogy ezt a szép szakmát választotta – nagyon jó stílusérzékkel választotta a színeit, és ezt a különleges írott betűkészletet. Ehhez egy semlegesebb, modern, talpatlan fontot állítottam párba, ami kiemeli a kézzel írott font szépségét.

Nóra nagyon tudatos, a névjegykártya kivitelezését tekintve is konkrét elképzelése volt, nem is akármilyen. 🙂 Ilyen csodaszép, prégelt névjegykártyát még életemben nem láttam 🙂 Felemelő érzés fizikailag is a kezemben tartani ezt a csodát, amelyhez én szállíthattam a terveket! 🙂

A közös munka a weboldallal ért a csúcspontjára, melynek eredménye ma már szállítja az újabb és újabb vevőket a tulajdonosa számára 🙂

További munkáim

WEB • BRANDING • KIADVÁNY

„Andival a közös munka a vártnál is gördülékenyebb volt. Nagyon jól tudtunk együtt gondolkodni, minden felvetésemet könnyen és gyorsan formálta át és építette be az arculat elemeibe. Ötletei hatékonnyá tették a teljes tervezési folyamatot, az eredmény pedig a mai napig lenyűgöz! Szeretem a logómat, a névjegyem pedig a bejáratnál díszeleg és büszkén nyújtom át partnereimnek, akik nem csak ránéznek, hanem megnézik! Az arculat ugyanazt az egységet és minőséget tükrözi az ügyfeleim és az érdeklődők felé, amit én a munkám során képviselek. Gyorsan és pontosan dolgozik, kreatív és egyénnek illő megoldásokat kínál. Egy élmény volt a tervezés, a végeredmény pedig szerelem 🙂 ”

Hipszki Nóra, HIPNO design

„Azt szeretem az új arculatomban, hogy az elképzeléseim az együtt gondolkodás eredményeként, Andi kreatív ötleteivel, iránymutató segítségével és szakmai tudásával kiegészülve olyan megjelenést kaptak, amivel tökéletesen azonosulni tudok.

Nagyon kellemes és gördülékeny volt a közös munka, kiemelném Andi szenzitív, harmóniát sugárzó és kreatív személyiségét. Szuper első (majd további) logóvariációkat mutatott, kért módosításaimat, kéréseimet, szempontjaimat figyelmebe vette, bizonytalanság, elakadás esetén iránymutatást adott. Az anyagok minősége, a kommunikáció stílusa és formái, a vállalt határidők betartása pedig kifogástalan volt. Őszintén ajánlom!”

Barta Brigitta, Barta Brigitta interiors

„Távol áll tőlem Andi mestersége, de nagyon élveztem az együttműködést. Én megálmodtam, Ő életre keltette. Rendkívül lelkiismeretes, igényes, pontos és kreatív. Komolyan veszi, amit csinál, ugyanakkor láthatóan élvezi is, ettől lett kifogástalan, ami kikerült a kezéből – addig el sem engedte volna. 🙂 ”

Szörényi Marianna - TB-szakértő, a Jogviszony-stratégia c. könyv szerzője, berugyek.hu

„Négy szóval összefoglalva Andi munkája: kreatív, gyors, precíz, maximalista.
Igényes és figyelem felkeltő szórólapot és logót készített nekem Andi. Minden kérésemnek eleget tett. Együtt ötleteltünk addig, amíg a mindkettőnk számára tökéletes eredmény meg nem született.
Mindenkinek bátran ajánlom!”

Dobos-Petró Gabriella - pénzügyi tanácsadó, DPG - pénzügyi tanácsadó

“A kreativitásodnak és rugalmasságodnak köszönhető, hogy országhatárokat és a nappalok és az éjszakák határát nem ismerve, összesen kettőnk 3 kisgyermeke mellett lett egy szuper logom és flyerem, arról nem is beszélve, hogy erre a designra lehetett építeni a weblapomat. Örök hála, hogy hozzásegítettél egy álom megvalósulásához.”

Jakab-Kiss Beáta, Let's go Mamis

“Kedves Andrea,
köszönöm szépen a szép, új logómat 🙂 Andrea, a közös munka során, minden esetben figyelembe vette az én kérésemet és iránymutatásaival ötleteket is adott a logó kivitelezéséhez. Türelmével és segítőkészségével nagyban hozzájárult a sikeres munkához. Köszönöm szépen 🙂 ”

Fuszenecker Krisztina , Vinka Csendeskönyv

Dolgozzunk együtt!

Induló vállalkozásod számára szeretnél arculatot? Meglévő vállalkozásod arculatát gondolnád újra? Weboldaladdal kapcsolatban vannak ötleteid, kérdéseid? Oszd meg velem és 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot.