Diadeur® magyar illóolaj márka – grafikai és webes támogatása

A Diadeur®-rel 2022. február óta dolgozunk együtt. Az elmúlt időszakban nagyon sok minden megvalósítottunk.

Ehhez persze az kell, hogy Diának ennyi sok ötlete legyen, mint amennyi van! Nagyon jó ennyire elképesztően kreatív emberekkel körbevenni magunkat, én mindig örömmel, élvezettel vetem bele magam az ötletek megvalósításába. 🙂

Elsődlegesen weboldal és webshop karbantartásra szerződtünk, de időközben az együttműködésünk meglehetősen kibővült, legnagyobb örömömre 🙂
Így mostanra a Diadeur® lett az egyik legnagyobb megrendelőm, az egyik legaktívabb ügyfelem.

Az elmúlt időszakban több új termék címkéjét terveztük, terveztem ajándékutalványt, online hirdetést, A3-as plakátot, szórólapot, köszönőkártyát, viszonteladói partner hálózat kiépítését támogató, nyomtatásba szánt prospektust, e-book-ot, ami letölthető hírlevél feliratkozásért cserébe 🙂 Nagyon sok kreatív poszt anyag készült online kommunikációhoz, kampányokhoz, eseményekhez (a Diadeur® facebook oldalon megtekinthetők :)) https://www.facebook.com/diadeur.illoolajok

Webes oldalon: beüzemeltük a Barion online fizetési módot, kialakítottuk a hírlevél feliratkozás lehetőségét, rendszeresen küldünk hírlevelet, a weboldalt részlegesen átalakítottuk, átláthatóbbá tettük. Bekötöttük és ezáltal lehetővé tettük a csomagpontos szállítási lehetőséget is.

A weboldal és azon belül a webshop a csodás termékekkel itt érhető el: https://diadeur.hu/

Az általam készített címkék az új termékekhez a következő linkek alatt megtekinthetők:

DIADEUR_Ajándékutalvány
DIADEUR_online-hirdetés
Prospektus grafikai tervezés Diadeur részére
Szórólap tervezés
Diadeur e-book
thank you card - Diadeur
A3 plakát grafikai tervezés
Facebook template social media kommunikációhoz

További munkáim

WEB • BRANDING • KIADVÁNY

“Kedves Andrea,
köszönöm szépen a szép, új logómat 🙂 Andrea, a közös munka során, minden esetben figyelembe vette az én kérésemet és iránymutatásaival ötleteket is adott a logó kivitelezéséhez. Türelmével és segítőkészségével nagyban hozzájárult a sikeres munkához. Köszönöm szépen 🙂 ”

Fuszenecker Krisztina , Vinka Csendeskönyv

“A kreativitásodnak és rugalmasságodnak köszönhető, hogy országhatárokat és a nappalok és az éjszakák határát nem ismerve, összesen kettőnk 3 kisgyermeke mellett lett egy szuper logom és flyerem, arról nem is beszélve, hogy erre a designra lehetett építeni a weblapomat. Örök hála, hogy hozzásegítettél egy álom megvalósulásához.”

Jakab-Kiss Beáta, Let's go Mamis

„Négy szóval összefoglalva Andi munkája: kreatív, gyors, precíz, maximalista.
Igényes és figyelem felkeltő szórólapot és logót készített nekem Andi. Minden kérésemnek eleget tett. Együtt ötleteltünk addig, amíg a mindkettőnk számára tökéletes eredmény meg nem született.
Mindenkinek bátran ajánlom!”

Dobos-Petró Gabriella - pénzügyi tanácsadó, DPG - pénzügyi tanácsadó

„Távol áll tőlem Andi mestersége, de nagyon élveztem az együttműködést. Én megálmodtam, Ő életre keltette. Rendkívül lelkiismeretes, igényes, pontos és kreatív. Komolyan veszi, amit csinál, ugyanakkor láthatóan élvezi is, ettől lett kifogástalan, ami kikerült a kezéből – addig el sem engedte volna. 🙂 ”

Szörényi Marianna - TB-szakértő, a Jogviszony-stratégia c. könyv szerzője, berugyek.hu

„Azt szeretem az új arculatomban, hogy az elképzeléseim az együtt gondolkodás eredményeként, Andi kreatív ötleteivel, iránymutató segítségével és szakmai tudásával kiegészülve olyan megjelenést kaptak, amivel tökéletesen azonosulni tudok.

Nagyon kellemes és gördülékeny volt a közös munka, kiemelném Andi szenzitív, harmóniát sugárzó és kreatív személyiségét. Szuper első (majd további) logóvariációkat mutatott, kért módosításaimat, kéréseimet, szempontjaimat figyelmebe vette, bizonytalanság, elakadás esetén iránymutatást adott. Az anyagok minősége, a kommunikáció stílusa és formái, a vállalt határidők betartása pedig kifogástalan volt. Őszintén ajánlom!”

Barta Brigitta, Barta Brigitta interiors

Dolgozzunk együtt!

Induló vállalkozásod számára szeretnél arculatot? Meglévő vállalkozásod arculatát gondolnád újra? Weboldaladdal kapcsolatban vannak ötleteid, kérdéseid? Oszd meg velem és 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot.